15 Nisan 2013 Pazartesi
fırında tereyağlı alabalık
eğer eviniz ve üzeriniz kokmadan balık yemek isterseniz fırın ilk tercihiniz olmalı.çünkü hem daha az yağ çeker hemde kokusuzdur.
malzemeler:
4 adet alabalık
2 kaşık tereyağı
bir tutam tuz
yapılışı :
alabalıklar yağlanmış tepsiye dizilir
üzerlerine tereyağı parça parça dağıtılarak konulur.
az tuz serpilir.
başka hiç bir malzeme yok.
180 derece fırında yarım saat kadar pişmesi yeterli gelecektir..
afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
malzemeler : 2 adet tavuk göğsu zahter bir miktar mısır unu kimyon kırmızı biber köri tuz kızartmak için yağ yapılı...
-
sevdiğim bir lezzet kısır malzemelerim: 1 su bardağı ince bulgur 3 adet taze soğan 3 adet taze sarımsak yarım demet maydonoz 2 ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder