dilekçe
5 Şubat 2014 Çarşamba
etli pilav , zeytinyağlı barbunya
kuşbaşı etler kızgın yağda önce kavruldu.sonra kaynar su eklendi.yarım saat düdüklü tencerede pişti.suyuna pilav..misssss
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Düğme desenli eteğim.
baharatlı tavuk göğsü kızartması
malzemeler : 2 adet tavuk göğsu zahter bir miktar mısır unu kimyon kırmızı biber köri tuz kızartmak için yağ yapılı...
kısır
sevdiğim bir lezzet kısır malzemelerim: 1 su bardağı ince bulgur 3 adet taze soğan 3 adet taze sarımsak yarım demet maydonoz 2 ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder