dilekçe
5 Şubat 2014 Çarşamba
etli pilav , zeytinyağlı barbunya
kuşbaşı etler kızgın yağda önce kavruldu.sonra kaynar su eklendi.yarım saat düdüklü tencerede pişti.suyuna pilav..misssss
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Düğme desenli eteğim.
Yeni Bir Yıl
Bir yıl daha bitti. Sağlık , huzur ve iyilik getirsin yeni yıl herkese .Sevdikleriyle, çocuklarıyla ... 2015 " e saatler kala ... ...
Dereotu ve Kaymaklı Poğaça
Malzemeler: 200 ml süt kreması (evde kaynatılmış sütün kaymağı da olur) 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz yarım demet dereotu kaba...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder