10 Ekim 2013 Perşembe
kabak salatası
2 adet kabar rendenin ince tarafı ile rendelenir..
2 -3 diş sarımsak havanda tuz ile ezilir.
içine iç ceviz de bol bol konulursa güzel olur..ama cevizim bitmiş..
en üste toz biber ve karabiber (arzuya göre)
zeytin yağı da dökülerek son halini alır..en üste ben ayıklanmış çekirdek koydum..
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
malzemeler : 2 adet tavuk göğsu zahter bir miktar mısır unu kimyon kırmızı biber köri tuz kızartmak için yağ yapılı...
-
sevdiğim bir lezzet kısır malzemelerim: 1 su bardağı ince bulgur 3 adet taze soğan 3 adet taze sarımsak yarım demet maydonoz 2 ...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder