18 Ağustos 2014 Pazartesi
Bezelyeli Tavuk
Malzemeler:
3 adet tavuk budu
1 su bardağı dolusu iç bezelye
2 adet domates
1 adet soğan
1 yemek kaşığı biber salçası
1 su bardağı su
karabiber, tuz,
Yapılışı:
Soğanlar küp küp doğranır , zeytin yağında kavrulur.
Salça konulur kavrulmaya devam edilir. Daha sonra domates de ilave edilip kavrulmaya devam edilir.
Tavuk butları da tencereye konur ..Tuz , su , karabiber de tencereye konulur..
Ben düdüklü tencerede pişirdim..Çok lezzetli oldu.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
malzemeler : 2 adet tavuk göğsu zahter bir miktar mısır unu kimyon kırmızı biber köri tuz kızartmak için yağ yapılı...
-
Malzemeler: 200 ml süt kreması (evde kaynatılmış sütün kaymağı da olur) 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz yarım demet dereotu kaba...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder