12 Mayıs 2015 Salı
Karışık Kızartma ve Yulaflı Pankek
Karışık kızartmayı herkes bilir.
Güneşin daha çok görünmesiyle birlikte biber , domates , patlıcana lezzet gelmiş.
Bol bol yemeye başladık şükür. Bu günleri özlemiştim.
Yulaflı pankeki ben çok beğendim.
Çocukların sevdiği söylenemez. Çikolata ile tatlandırdım onların pankekini . öylelikle yediler ama çok çok severek değil yaniii.
un yerine yulaf kullandım.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Malzemeler: 200 ml süt kreması (evde kaynatılmış sütün kaymağı da olur) 1 yumurta 1 çay kaşığı tuz yarım demet dereotu kaba...
-
en üstteki beyaz parça çoçuğun vücuduna uygun bir atletten kesilmiştir. happy together den alıntıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder